VEGUARD
Voertuig altijd goed beveiligd met VEGUARD
Voertuigvolg | Autoalarm | Terugvindsysteem

Voertuigvolgsysteem of Autoalarm

Track & Trace Alarm

Veel auto's zijn nog steeds eenvoudig te stelen. De beveiliging vanaf de fabriek is voor veel dieven eenvoudig te hacken. Niet alleen dure auto's zoals Mercedes of BMW zijn eenvoudig mee te nemen, maar ook Volkswagen Golf en Seat zijn geliefde modellen bij het dievengilde.

Beveilig uw voertuig met een goedgekeurd SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS van MyFMS, startonderbreker of Defa autoalarm! De nieuwste generatie VVS+ systemen verlagen de kans op diefstal.

MyFMS van VEGUARD biedt Track & Trace én optioneel ritregistratie.

24 uur per dag bereikbaar bij diefstal of vermissing

EuroPAC meldkamer

Veguard werkt samen met Particuliere Alarm Centrale (PAC) EuroPAC.
De alarmmelding komt bij EuroPAC binnen. Zij schakelen de juiste instanties in voor de opvolging van de melding. EuroPAC heeft een goede Europese dekking, waardoor een voertuig snel teruggevonden kan worden.

Installatie door heel Nederland

Installatie op locatie

U hoeft geen afspraak te missen, wij komen naar u toe! Op afspraak installeren wij het beveiligingssysteem op locatie van uw keuze. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen en sneeuw is een overdekte ruimte een vereiste.
Heeft u wel tijd of wilt u geld besparen? Inbouw op ons kantoor in Houten is ook mogelijk. Tijdens de inbouw kunt u genieten van een gratis kopje koffie/thee en wifi of een bezoek brengen aan ons gezellige Oude Dorp op loopafstand.

Voertuigen beveiligen doen wij al bijna 30 jaar

Veguard voertuigbeveiliging

Track&Trace, beveiligen en fleetmanagement. Dit doen wij voor ondernemers, particulieren, leasemaatschappijen en verzekeraars. Voertuigbeveiligen of fleetmananagement is vaak maatwerk. Wij helpen u graag om uw vraag te beantwoorden. Vraag een offerte aan of bel ons op +31(0) 30 - 6352000.

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020