VEGUARD VEGUARD
Voertuig altijd goed beveiligd met VEGUARD
Voertuigvolg | Autoalarm | Terugvindsysteem

Voertuigvolgsysteem of autoalarm

Track en Trace Alarm

Veel auto's zijn nog steeds eenvoudig te stelen. De beveiliging vanaf de fabriek is voor veel dieven eenvoudig te hacken. Niet alleen dure auto's zoals Mercedes of BMW zijn eenvoudig mee te nemen, maar ook Volkswagen, Seat en Toyota zijn merken modellen bij het dievengilde.

De voertuigvolgsysteem of peilzender werkt goed tegen autodiefstal. Een autoalarm is ter voorkoming van het leeghalen een oplossing. We kunnen ook beveiligingen combineren voor een nog betere bescherming. Ga nooit zelf politieagent spelen en laat dit over aan de techniek en meldkamer. 

Beveilig uw voertuig met een goedgekeurd SCM Klasse 4 of 5 voertuigvolgsysteem van MyFMS, startonderbrekerDefa DVS90  autoalarm of Klasse TV terugvindsysteem (peilzender).  

MyFMS van VEGUARD biedt Track en Trace én optioneel rittenregistratie.

24 uur per dag bereikbaar bij diefstal of vermissing

EuroPAC meldkamer

Veguard werkt samen met Particuliere Alarm Centrale (PAC) EuroPAC.
De alarmmelding komt bij EuroPAC binnen. Zij schakelen de juiste instanties in voor de opvolging van de melding. EuroPAC heeft een goede Europese dekking, waardoor een voertuig snel teruggevonden kan worden.

Installatie door heel Nederland

Installatie op locatie en Houten

U hoeft geen afspraak te missen, wij komen naar u toe! Op afspraak installeren wij het beveiligingssysteem op locatie van uw keuze. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen en sneeuw is een overdekte ruimte een vereiste.
Heeft u wel tijd of wilt u geld besparen? Inbouw op ons kantoor in Houten is ook mogelijk. Tijdens de inbouw kunt u genieten van een gratis kopje koffie/thee en wifi of een bezoek brengen aan ons gezellige Oude Dorp op loopafstand.

Voertuigen beveiligen doen wij al 30 jaar

Veguard voertuigbeveiliging

Track en Trace, voertuigbeveiliging klasse 1-2-3-4-5-TV, fleetmanagement en rittenregistratie. Dit doen wij voor ondernemers, particulieren, leasemaatschappijen en verzekeraars. Voertuig beveiligen of fleetmananagement is soms maatwerk. 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

Ma t/m Do: 8:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Vr: 8:30 - 12:30 en 13:00 - 16:30

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Micpoint B.V. © 1989 - 2021