• Start
  • Alarmsysteem laten inbouwen

Alarmsysteem laten inbouwen

Alarmsysteem laten inbouwen bij u op locatie


Uw alarmsysteem laten inbouwen, zodat u zeker weet dat het goed werkt en optimaal functioneert: wij bieden u de allerbeste service! Voor installatie en het laten inbouwen van uw alarmsysteem werken wij samen met Micpoint B.V., het Mobiel Inbouw Center. Hiermee is het mogelijk om uw alarmsysteem te laten inbouwen bij u thuis of op kantoor. De serviceauto’s zijn ingericht als mobiel inbouwstation, dus uw alarmsysteem laten inbouwen is zo gebeurd. Uiteraard geldt deze service voor de klasse 1 en klasse 3 alarmsystemen, alsmede voor de voertuigvolg klassen 4 en 5.

Klasse 3 alarmsystemen beveiligen uw auto met detectoren


Onze klasse 3 alarmsystemen bieden u alles voor een optimale beveiliging van uw voertuig. SCM klasse 3 alarmsystemen bewaken uw auto namelijk door middel van detectoren. Wanneer er iets verandert aan of in de auto, dan geven de detectoren dit aan door middel van een elektrisch signaal, bijvoorbeeld het afgaan van de sirene en knipperlichten en het onderbreken van de startmotor. Hierdoor weet u onmiddellijk dat er iets aan de hand is met uw auto en kunt u zelf polshoogte gaan nemen. Eventuele inbrekers of dieven zijn dan natuurlijk al lang gevlucht!

Alarmsysteem laten inbouwen door erkende specialisten


Het alarmsysteem laten inbouwen zonder dat u daarvoor zelf nog extra hoeft te rijden, dat is de service die wij u graag bieden. U kunt ons namelijk uw alarmsysteem laten inbouwen op de door u gewenste locatie, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Wij maken hiervoor gebruik van de servicewagens van Micpoint B.V., waardoor wij met dit mobiele inbouwstation uw alarmsysteem laten inbouwen waar u maar wilt. Zo heeft u ook geen lange wachttijden of vervangend vervoer nodig. Uw alarmsysteem laten inbouwen kost ongeveer 3 à 4 uur.

Klasse 3 alarmsystemen bieden u meer veiligheid en zekerheid


Onze klasse 3 alarmsystemen voorkomen dat uw auto gestolen wordt. Auto’s zijn namelijk makkelijk te stelen door de slechte beveiliging van het voertuig zelf, ondanks dat het sinds 1998 voor de fabrikant in Europa wettelijk verplicht is om een blokkeersysteem naar de brandstoftoevoer en de ontsteking in een auto in te bouwen. Helaas is dit systeem voor dieven makkelijk te kraken. Voor meer veiligheid kiest u dan ook voor één van de alarmsystemen van Veguard. Wij kunnen u diverse systemen leveren, afhankelijk van welke mate van beveiliging u wenst.

Alarmsysteem laten inbouwen
Auto alarm kopen
Auto alarmsysteem
Auto volgsysteem
Startonderbreker auto
Beveiliging auto
Fleet management
SCM alarm kopen
Voertuigvolgsysteem


Bel ons +31 (0) 30 63 52 000 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021