Beveiligingssystemen

Er zijn diverse soorten beveiligingssystemen om diefstal of inbraak van een voertuig te voorkomen. Veguard levert en monteert de volgende systemen:

VbV-SCM Klasse startonderbreker met eigen autorisatie (voorheen SCM Klasse 1)
Sinds 1998 worden auto's standaard geleverd met een blokkeersysteem. Dit systeem wordt makkelijk gehackt door het dievengilde. Het is daarom belangrijk om dit systeem uit te breiden met een VbV-SCM Klasse startonderbreker met eigen autorisatie. Dit is een startblokkering op de startmotor en meestal ook op de brandstoftoevoer.

VbV-SCM Klasse alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen SCM Klasse 3)
Dit alarmsysteem bewaakt door middel van detectoren de auto. Wanneer er iets verandert aan of in de auto wordt dit aangegeven door een elektrisch signaal, zoals het afgaan van de sirene en knipperlichten en het onderbreken van de startmotor (door middel van een startonderbreker).

VbV-SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem
Met een terugvindsysteem is uw voertuig op te sporen na diefstal. Door middel van een abonnement bij MyFMS is er een koppeling met een erkende meldkamer. De meldkamer staat in nauw contact met de hulpdiensten waardoor uw voertuig snel teruggevonden kan worden. Het abonnement is eventueel uit te breiden met het ritregistratiesysteem van MyFMS.

VbV-SCM Klasse voertuigvolgsysteem PLUS met jamming detectie en extra startblokkering (voorheen SCM Klasse 4/5)
Met een voertuigvolgsysteem is uw voertuig te traceren na diefstal. Dit systeem is een combinatie van een VbV-SCM startonderbreker en een volgsysteem. De jamming detectie zorgt ervoor dat stoorzenders het contact met de meldkamer niet kunnen verstoren. Voor dit systeem heeft u een abonnement bij MyFMS nodig. Dit abonnement is eventueel uit te breiden met het ritregistratiesysteem van MyFMS.

MyFMS Rittenregistratie
MyFMS staat voor My Fleet Management Systeem, een flexibele en gebruiksvriendelijke clouddienst. Via een tracking-unit zijn de posities, snelheden, overtredingen en andere belangrijke informatie altijd beschikbaar en te bekijken via de applicatie op de browser, tablet of smartphone.

Auto's stelen is te eenvoudig geworden. Zorg ervoor dat jouw auto beter is beveiligd dan de auto van je buurman, of vraag naar onze (gratis) jammerblocker of voertuigbeveiligings-oplossingen.

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020