De beste elektrische auto’s van dit moment!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de ontwikkeling van deze auto’s gaat steeds sneller! Vooral de actieradius is enorm verbeterd, wat het voor veel mensen makkelijker maakt om afscheid te nemen van de benzine auto. Hieronder hebben wij de beste elektrische auto’s van 2021 voor jullie op een rijtje gezet:

Goed om te weten: Wij kunnen bij Veguard ook elektrische auto’s voorzien van een goedgekeurd beveiliging en tracking systeem.

Jaguar, BMW, Tesla, Lucid, Skoda, Volkswagen, Opel, Peugeot

Lees verder

Veguard is partner van Skûtsje ´Verwisseling´!

Iedereen kent de Elfstedentocht als de ultieme schaatswedstrijd, maar deze route wordt ook gezien als een grote uitdaging in andere sporten. Op donderdag 3 juni om 08:30 is het Skûtsje 'Verwisseling' vanuit het mooie Friese Yndyk aan het Heegermeer vertrokken voor de eerste Friese Elfstedentocht met een Skûtsje. Van donderdag 3 tot en met zondag 6 juni: elf steden, honderdtwintig bruggen (die lang niet allemaal open kunnen) en tweehonderdvijftig kilometers over het water. 

Deze tocht is onderdeel van een grote crowdfunding actie voor een nieuw grootzeil. Het prachtige skûtsje, dat sinds 1925 bestaat, werd oorspronkelijk gebruikt als vrachtschip. Al jaren word er met groene windenergie topsport gezeild. Achter dit cultureel erfgoed staat een mooi hecht team met grote ambities, iets wat wij bij Veguard graag sponsoren! 

In 52 uur en 54 (ruim een dag sneller dan verwacht) werd er weer aangelegd in Yndyk. Een enorme prestatie! De actie heeft veel aandacht gekregen van de nationale pers. Het NOS journaal, Goedmorgen Nederland en diverse radiostations hebben hier verslag over gedaan. Ook het streefbedrag van €18.000 is bijna gehaald! Doneren kan nog tot en met zaterdag 12 juni via https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/3073/nieuwe-zeilen-voor-skutsje-verwisseling 

Wist je dat Veguard naast auto's ook schepen beveiligd? Dit doen wij met een CCV Klasse TV Pointer C2 terugvindsysteem!

Meer weten over het team, de Elfstedentocht of skûtsjesilen? Neem dan een kijkje op: https://skutsjeverwisseling.nl . Benieuwd naar meer oplossingen van Veguard voor voertuigbeveiliging? Kijk dan verder op onze website! 

#Skûtsje #Elfstedentocht #Verwisseling #Veguard #Skûtsjesilen #Friesland #Zeilen #Crowdfunding #Partner #Sponsoring #IFKS #Strontrace #Voertuigbeveiliging #Cultureelerfgoed #Groenewindenergie
 

Lees verder

Inbouw beveilging Lamborghini Gallardo

Wij mochten weer een mooie Lamborghini voorzien van voertuigbeveiliging en een MyFMS Pointer C2 Klasse TV terugvindsysteem! De eigenaar van deze mooie Lamborghini Gallardo, is gespecialiseerd in restauratie, reparatie, chiptuning, onderhoud en diagnose voor exclusieve auto's.

Lees verder

Veguard heeft eerste MyFMS Pointer C2 peilzender gemonteerd

Veguard heeft op 5 januari 2021 de eerste MyFMS Pointer C2 peilzender met een Kiwa SCM Klasse TV certificering gemonteerd in een Ford Mustang! Deze nieuwe stand-alone (batterij) track en trace, is één van de nieuwste generatie GSNN (positiebepaling) met 4G LTE-M ondersteuning. De MyFMS Pointer C2 werkt meer dan 3 jaar op een batterij met twee posities per dag. Bij Veguard kunnen we dit snel en eenvoudig voor u installeren.

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021