Veguard heeft eerste MyFMS Pointer C2 peilzender gemonteerd

Veguard heeft op 5 januari 2021 de eerste MyFMS Pointer C2 peilzender met een Kiwa SCM Klasse TV certificering gemonteerd in een Ford Mustang! Deze nieuwe stand-alone (batterij) track en trace, is één van de nieuwste generatie GSNN (positiebepaling) met 4G LTE-M ondersteuning. De MyFMS Pointer C2 werkt meer dan 3 jaar op een batterij met twee posities per dag. Bij Veguard kunnen we dit snel en eenvoudig voor u installeren.

Lees verder

Gat geknipt in autoportier voor autokraak en/of autodiefstal

We zien het steeds vaker: er wordt een gat geknipt in het portier van de auto, waardoor de dieven de autovergrendeling eraf kunnen halen. Het portier wordt geopend en het stuur, de airbags en de radio en navigatie in de middenconsole worden ontvreemd. Of er vindt autodiefstal plaats. Het voorbeeld van de auto na diefstal, dat wij op de foto’s laten zien, was in Houten, maar het gebeurt overal.

Lees verder

Actie voor BMW-rijders in Houten

Rij jij een BMW en woon je in de gemeente Houten? Uit cijfers is gebleken dat juist dit merk populair is bij autokrakers. Voorkom inbraak, diefstal én herhaling van diefstal! Beveilig uw BMW met een alarmsysteem in combinatie met een voertuigvolgsysteem van Veguard.

Lees verder

Voorkom autokraak met een autoalarm Klasse 3 van Veguard!

Misschien lees je het ook in de media, steeds vaker vinden autokraken plaats. Op bestelling worden onderdelen uit auto’s gestolen. Voorbeelden van recente autokraken die wij zagen zijn een Mercedes stuur en een Audi airbag. Veguard kan je helpen dit te voorkomen met bijvoorbeeld een klasse 3 auto-alarm! 

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021