Hoe gevoelig is uw voertuig voor inbraak of diefstal

Diefstalmeter

 

Bent u benieuwd hoe diefstalgevoelig uw auto is? Op diefstalmeter.nl van Kiwa SCM kunt u dit checken. Vul uw kenteken in en u krijgt het resultaat meteen te zien. De Diefstalmeter laat op dit moment alleen diefstalrisico’s zien van voertuigen met een bouwjaar vanaf 2009.

Lees verder

Diefstal personenauto's iets afgenomen in 2017

In 2017 is in Nederland het aantal gestolen personenauto's ten opzichte van 2016 met 10% afgenomen. De meest gestolen auto's zijn 4 tot 7 jaar oud en van het merk BMW (1, 3 en 5 serie), Audi (Audi A2) en Volkswagen (Golf en Polo). De diefstal van elektrische auto's is met 17% toegenomen.

Lees verder

Autoalarm is dé oplossing tegen inbraak (bestel)auto's

Wist u al dat er onlangs in Den Haag meer dan 300 koffers met gereedschap gevonden zijn bij meerdere huiszoekingen? Inbraken in bestelauto’s komen steeds meer voor in heel Nederland. Vooral de types Volkswagen Crafter, Mercedes Vito en Ford Transit zijn bovengemiddeld geliefd. De oplossing is een goedgekeurd autoalarm!

Lees verder

Waarom een LoJack radiopijlzender beperkingen heeft

Er zijn heel veel bedrijven, die gecertificeerde VbV-SCM systemen verkopen, die last hebben van een LoJack beveiligingssysteem. Omdat de LoJacks als goedkoper alternatief worden verkocht is het nuttig om een opsomming te maken wat waar en niet waar is. Wat misleidend is, is het feit dat ze wapenfeiten claimen die niet kloppen. Laten we ze benoemen en uitleggen.

Lees verder

VEGUARD

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend

Micpoint B.V. © 2018