Actie voor BMW-rijders in Houten

Rij jij een BMW en woon je in de gemeente Houten? Uit cijfers is gebleken dat juist dit merk populair is bij autokrakers. Voorkom inbraak, diefstal én herhaling van diefstal! Beveilig uw BMW met een alarmsysteem in combinatie met een voertuigvolgsysteem van Veguard.

Lees verder

Alarmsystemen in importauto’s

Wist je dat buitenlandse auto’s vaak andere alarmsystemen hebben dan in Nederland? Veel mensen hebben het afgelopen jaar een auto geïmporteerd en het lijkt erop dat dit een trend wordt. Met name bij de duurdere merken kan een importauto aantrekkelijk zijn. Vaak is zo’n auto wel beveiligd, maar niet met een Nederlands certificaat dat door de verzekeraar erkend wordt.

Lees verder

Voorkom autokraak met een autoalarm Klasse 3 van Veguard!

Misschien lees je het ook in de media, steeds vaker vinden autokraken plaats. Op bestelling worden onderdelen uit auto’s gestolen. Voorbeelden van recente autokraken die wij zagen zijn een Mercedes stuur en een Audi airbag. Veguard kan je helpen dit te voorkomen met bijvoorbeeld een klasse 3 auto-alarm! 

Lees verder

Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont!

In september zijn er weer minder voertuigen gestolen ten opzichte van september vorig jaar. Een mooi resultaat! Maar wat opvalt is, dat 95% van de gestolen voertuigen niet gecertificeerd beveiligd waren. Van de 496 gestolen voertuigen hadden er maar 27 een certificaat. Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont dus!

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020