Alarmsystemen in importauto’s

Wist je dat buitenlandse auto’s vaak andere alarmsystemen hebben dan in Nederland? Veel mensen hebben het afgelopen jaar een auto geïmporteerd en het lijkt erop dat dit een trend wordt. Met name bij de duurdere merken kan een importauto aantrekkelijk zijn. Vaak is zo’n auto wel beveiligd, maar niet met een Nederlands certificaat dat door de verzekeraar erkend wordt.

Duitsland, België, USA en Zweden zijn populaire landen om een auto te importeren. Sommige mensen regelen alles zelf, terwijl anderen gebruik maken van een automakelaar zoals MrWheelson. Veel gekozen modellen zijn: Audi Q8, BMW X3, Volvo XC90 en Volkswagen Golf. In andere landen hanteren verzekeraars vaak andere eisen. Het kan gebeuren, dat je verzekeraar een aanvullend alarmsysteem eist, vanwege de cataloguswaarde. Vaak zit er op een geïmporteerde auto alleen een startonderbreker, ook bij duurdere modellen. Als er wel een alarmsysteem in zit, wordt deze niet erkend door de verzekeraar, omdat dit een alarmsysteem moet zijn met een Nederlands certificaat. Veguard kan je hierbij helpen!  
 
Veguard is gespecialiseerd in het beveiligen van importauto’s. Wij leveren en monteren een Kiwa SCM Klasse alarmsysteem met hellinghoekdetectie en/of een Kiwa SCM Klasse 4 of 5 Voertuigvolgsysteem Plus op een professionele manier in je voertuig. Hierbij ontvang je de juiste certificaten, die nodig zijn voor het afsluiten van je verzekering.  
 
Meer informatie over onze voertuigbeveiligingsmogelijkheden vind je op onze website. Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn! 

 

Tip: Vind je het te lastig of te veel papierwerk om een importauto te kopen? Een automakelaar, zoals MrWheelson kan je helpen! Zij hebben kantoren in Maassluis, Enschede en Bergschenhoek. 

 

 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020