Beveilig uw bedrijfsbus!

Rijdt u een bedrijfsbus? Bent u ook bang dat er ingebroken wordt en u al uw gereedschap of andere materialen opnieuw moet aanschaffen? Behalve dat er veel gestolen wordt, geeft het zo’n troep! We kunnen autoinbraak niet voorkomen, we kunnen het wel onaantrekkelijk maken en diefstal voorkomen.

Bedrijfswagens worden regelmatig opengebroken in Nederland. Heel onplezierig, vooral als u net op weg wilt gaan naar die ene opdracht. Het laten plaatsen van een autoalarm schrikt het dievengilde af om uw waardevolle spullen te stelen. Het gillende alarm zorgt ervoor dat ze wegrennen. Stickers op de ramen en het rode knipperende led-lichtje waarschuwt ze dat de wagen beveiligd is.

Autodiefstal is ook aan de orde van de dag in Nederland. Het plaatsen van een startonderbreker is een eerste oplossing om te voorkomen dat het voertuig gemakkelijk meegenomen kan worden. Samen met een autoalarm is het voertuig dan optimaal beveiligd tegen inbrekers.

Af en toe eist een verzekeringsmaatschappij meer beveiliging in de vorm van een terugvindsysteem of voertuigvolgsysteem. Is een voertuig gestolen? Voertuigen, die voorzien zijn van zo’n systeem, zijn te volgen en weer op te sporen, ook als ze het land al uit zijn.

Veguard, onderdeel van Micpoint B.V., levert en monteert Kiwa SCM goedgekeurde alarm- en voertuigvolgsystemen. Zij hebben 30 jaar ervaring met het beveiligen van onder andere voertuigen. Montage vindt plaats op een door u gekozen locatie in Nederland (mits overdekt). Heeft u de mogelijkheid om naar het kantoor in Houten te komen? Dan ontvangt u een korting op de montagekosten!

Wilt u meer informatie? Kijk dan verder op onze website

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020