• Start
  • Blog
  • BMW’s beveiligd met voertuigvolgsysteem, autoalarm en/of startonderbreker

BMW’s beveiligd met voertuigvolgsysteem, autoalarm en/of startonderbreker

BMW staat in de top 3 van meest gestolen auto’s in Nederland. Vooral de 3-serie is zeer gewild bij het dievengilde. Het beveiligen van deze auto’s, met bijvoorbeeld een voertuigvolgsysteem, is daarom geen overbodige luxe.

De laatste maanden heeft Veguard diverse BMW’s mogen voorzien van optimale voertuigbeveiliging, zoals een voertuigvolgsysteem (voorheen klasse 4), autoalarm en startonderbreker. Deze auto’s zijn moeilijker te stelen of open te breken én met een voertuigvolgsysteem weer op te sporen, zelfs in het buitenland.

Veguard levert het KIWA SCM Klasse voertuigvolgsysteem PLUS-TT04 van MyFMS. Via de app en het web is real time bij te houden waar uw voertuig zich bevindt. Dit systeem is uit te breiden met o.a. een ritregistratiesysteem. Handig als u uw ritten bijhoudt voor de Belastingdienst.

Wilt u uw auto beveiligen? Veguard helpt u graag verder! Wij leveren en monteren op een door u gekozen locatie in Nederland of bij ons kantoor in Houten. Bekijk onze mogelijkheden op https://www.veguard.nl.

Lees hier meer over het voertuigvolgysteem van Veguard!

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020