• Start

Gat geknipt in autoportier voor autokraak en/of autodiefstal

We zien het steeds vaker: er wordt een gat geknipt in het portier van de auto, waardoor de dieven de autovergrendeling eraf kunnen halen. Het portier wordt geopend en het stuur, de airbags en de radio en navigatie in de middenconsole worden ontvreemd. Of er vindt autodiefstal plaats. Het voorbeeld van de auto na diefstal, dat wij op de foto’s laten zien, was in Houten, maar het gebeurt overal.

Georganiseerde bendes gaan op onderzoek uit, zij weten daardoor precies welke auto’s ze open willen breken. Zodra de auto gerepareerd is en er vervangende onderdelen zijn geplaatst, wees dan gewaarschuwd: ze komen nog een keer terug om de vernieuwde onderdelen weg te halen. Het merk BMW is op het moment erg populair, maar andere merken slaan ze niet over.

Je kunt je voertuig beveiligen met een Klasse 3 autoalarm. Dit autoalarm zorgt ervoor dat de sirene en waarschuwingslichten afgaan zodra het voertuig opengemaakt wordt. De startmotor wordt ook meteen geblokkeerd, waardoor het voertuig niet gestart kan worden. Dit Klasse 3 autoalarm levert Veguard, inclusief inbouw, al vanaf € 669,00 inclusief btw. De schadelast voor je verzekering is zeker € 5.000,00 bij inbraak en/of diefstal …

Veguard levert en monteert voertuigbeveiligingssystemen, van startonderbreker, tot autoalarm, voertuigvolgsysteem en terugvindsysteem. Een koppeling met het MyFMS rittenregistratiesysteem is mogelijk. De inbouw vindt plaats op een locatie van jouw keuze, mits overdekt en met voldoende ruimte. Wil je liever in onze garage in Houten jouw voertuig laten beveiligen? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een wachtruimte met lekkere koffie/thee en gratis Wifi; of maak een wandeling door het mooie Oude Dorp van Houten.
Onze professionele medewerkers werken volgens de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid conform Covid-19.

Gaat je autoalarm af? Bel de politie en ga niet zelf achter de boeven aan. Let op je eigen veiligheid!

 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020