• Start
  • Blog
  • Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont!

Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont!

In september zijn er weer minder voertuigen gestolen ten opzichte van september vorig jaar. Een mooi resultaat! Maar wat opvalt is, dat 95% van de gestolen voertuigen niet gecertificeerd beveiligd waren. Van de 496 gestolen voertuigen hadden er maar 27 een certificaat. Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont dus!

Dat het beveiligen van je voertuig zin heeft, zien we ook terug in de diefstalcijfers van gecertificeerde voertuigen ten opzichte van vorig jaar in dezelfde maand. Dit daalde namelijk met 48%. Naast het beveiligen van je voertuig, zien we ook dat de huidige corona-periode meespeelt. In totaal zijn er in deze periode 11,2% minder voertuigen gestolen.

De meest gestolen voertuigen waren van de merken Volkswagen Golf (er waren maar twee voertuigen van dit merk gecertificeerd beveiligd), Volkswagen Polo en Fiat 500. Het minst gestolen werd de Mercedes-Benz A-Klasse, Suzuki Alto en Ford Focus. Deze waren allemaal niet gecertificeerd beveiligd.

Veguard levert en monteert Kiwa SCM gecertificeerde beveiligingssystemen, zoals een startonderbreker, autoalarm, terugvindsysteem of voertuigvolgsysteem. Bijvoorbeeld het CCV SCM Voertuigvolgsysteem PLUS met jamming detectie en startonderbreker, klasse 4 en 5 (TT04). Dit systeem heeft een startonderbreker, is voorzien van jamming detectie en het voertuigvolgsysteem van MyFMS. Zo is uw voertuig goed beveiligd tegen diefstal. Mocht het het dievengilde toch lukken om uw voertuig te stelen, met het voertuigvolgsysteem is hij door de politie weer op te sporen. Ook in het buitenland!

Tot en met december is dit systeem in de aanbieding van € 599,00 voor € 509,00 en u ontvangt er ook nog eens een gratis fiscaal rittenregistratiesysteem van MyFMS bij!

De inbouw van beveiligingssystemen vindt plaats door de eigen technici van Micpoint B.V. Er wordt ingebouwd op een locatie naar keuze binnen Nederland (30m2 overdekte en afsluitbare ruimte is een vereiste) of bij ons bedrijf in Houten. Uiteraard werken wij conform de maatregelen die gesteld zijn door de overheid rondom Covid-19.

Bron: Kiwa SCM

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021