In het eerste half jaar van 2018 zijn er veel minder voertuigen gestolen

Beveiligen van je auto werkt! In het eerste half jaar van 2018 daalde het diefstalcijfer met 14%, van 4254 naar 3643 gestolen personenauto’s, ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Europese politiekorpsen werken steeds nauwer samen, maar ook steeds meer voertuigen zijn beveiligd met een Track & Trace systeem. 

Lees verder

Autoalarm is dé oplossing tegen inbraak (bestel)auto's

Wist u al dat er onlangs in Den Haag meer dan 300 koffers met gereedschap gevonden zijn bij meerdere huiszoekingen? Inbraken in bestelauto’s komen steeds meer voor in heel Nederland. Vooral de types Volkswagen Crafter, Mercedes Vito en Ford Transit zijn bovengemiddeld geliefd. De oplossing is een goedgekeurd autoalarm!

Lees verder

Waarom een (o.a LoJack) radiopijlzender beperkingen heeft

Er zijn heel veel bedrijven, die gecertificeerde VbV-SCM voertuigvolgsystemen verkopen, die vergeleken worden met een radiopijlzender( o.a. LoJack volgsysteem) , ook wel radiopijlzender genoemd. Omdat de radiopijlzenders als goedkoper alternatief worden verkocht is het nuttig om een vergelijking te maken Laten we ze benoemen en uitleggen. Verschillen van een radiopijlzender en een voertuigvolgsysteem:

Lees verder

Diefstal personenauto's iets afgenomen in 2017

In 2017 is in Nederland het aantal gestolen personenauto's ten opzichte van 2016 met 10% afgenomen. De meest gestolen auto's zijn 4 tot 7 jaar oud en van het merk BMW (1, 3 en 5 serie), Audi (Audi A2) en Volkswagen (Golf en Polo). De diefstal van elektrische auto's is met 17% toegenomen.

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020