Wat gebeurt er met je auto nadat het is gestolen?

Helaas worden er nog zeker 5000 voertuigen per jaar gestolen, ondanks dat dit al een daling laat zien van tussen de 7 en 48 procent blijft het een groot probleem. Het Duitse ADAC (het Duitse ANWB) heeft 500 voertuigen getest of ze goed beveiligd waren tegen voertuigdiefstal. Van de 500 voertuigen slaagden echter maar 24 voertuigen de test. Het grootste probleem is de keyless entry, zo enteren ze je voertuig enkel met het signaal van je autosleutel.

Lees verder

Meest gestolen voertuigen van 2021

We spreken over de grootste daling voertuigdiefstallen in de afgelopen 5 jaar. Het is met ruim 16% gedaald ten opzichte van 2020, maar helaas zijn het nog steeds 5404 voertuigen die worden gestolen. Maar ook andere voertuigen, zoals motoren en (zware)bedrijfswagens worden gestolen, hierin is ook een duidelijke daling te zien.

Lees verder

De beste elektrische auto’s van dit moment!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de ontwikkeling van deze auto’s gaat steeds sneller! Vooral de actieradius is enorm verbeterd, wat het voor veel mensen makkelijker maakt om afscheid te nemen van de benzine auto. Hieronder hebben wij de beste elektrische auto’s van 2021 voor jullie op een rijtje gezet:

Goed om te weten: Wij kunnen bij Veguard ook elektrische auto’s voorzien van een goedgekeurd beveiliging en tracking systeem.

Jaguar, BMW, Tesla, Lucid, Skoda, Volkswagen, Opel, Peugeot

Lees verder

Inbouw beveilging Lamborghini Gallardo

Wij mochten weer een mooie Lamborghini voorzien van voertuigbeveiliging en een MyFMS Pointer C2 Klasse TV terugvindsysteem! De eigenaar van deze mooie Lamborghini Gallardo, is gespecialiseerd in restauratie, reparatie, chiptuning, onderhoud en diagnose voor exclusieve auto's.

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend

Micpoint B.V. © 1989 - 2021