Voorkom autokraak met een autoalarm Klasse 3 van Veguard!

Misschien lees je het ook in de media, steeds vaker vinden autokraken plaats. Op bestelling worden onderdelen uit auto’s gestolen. Voorbeelden van recente autokraken die wij zagen zijn een Mercedes stuur en een Audi airbag. Veguard kan je helpen dit te voorkomen met bijvoorbeeld een klasse 3 auto-alarm! 

Lees verder

Alarmsystemen in importauto’s

Wist je dat buitenlandse auto’s vaak andere alarmsystemen hebben dan in Nederland? Veel mensen hebben het afgelopen jaar een auto geïmporteerd en het lijkt erop dat dit een trend wordt. Met name bij de duurdere merken kan een importauto aantrekkelijk zijn. Vaak is zo’n auto wel beveiligd, maar niet met een Nederlands certificaat dat door de verzekeraar erkend wordt.

Lees verder

Wegens succes verlengd: Actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratiesysteem

Veel auto’s hebben een gebrekkige of helemaal geen beveiliging. Ideaal voor het dievengilde! Dit is niet nodig, want voor ieder voertuig is een goed beveiligingssysteem verkrijgbaar. Veguard adviseert je om de beste keus te maken en bouwt de beveiliging ook nog eens professioneel in je voertuig. De actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratie is wegens succes verlengd!

Lees verder

Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont!

In september zijn er weer minder voertuigen gestolen ten opzichte van september vorig jaar. Een mooi resultaat! Maar wat opvalt is, dat 95% van de gestolen voertuigen niet gecertificeerd beveiligd waren. Van de 496 gestolen voertuigen hadden er maar 27 een certificaat. Je voertuig beveiligen met een gecertificeerd beveiligingssysteem loont dus!

Lees verder

Veguard met gemeente Houten op pad met Popup Autokraak

Hoewel de autodiefstal en autokraak in de gemeente Houten iets afgenomen is t.o.v. dezelfde periode vorig jaar, zit er nu weer een stijging in. Er is een logische verklaring voor de daling: door Corona hebben er minder activiteiten plaatsgevonden, momenten waarop veel autodiefstal en autokraken plaatsvinden.

Lees verder

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend

Micpoint B.V. © 1989 - 2021