• Start
  • Blog
  • Veguard heeft eerste MyFMS Pointer C2 peilzender gemonteerd

Veguard heeft eerste MyFMS Pointer C2 peilzender gemonteerd

Veguard heeft op 5 januari 2021 de eerste MyFMS Pointer C2 peilzender met een Kiwa SCM Klasse TV certificering gemonteerd in een Ford Mustang! Deze nieuwe stand-alone (batterij) track en trace peilzender, is één van de nieuwste generatie GSNN (positiebepaling) met 4G LTE-M ondersteuning. De MyFMS Pointer C2 werkt meer dan 3 jaar op een batterij met twee posities per dag. Bij Veguard kunnen we dit snel en eenvoudig voor u installeren.

Deze peilzender kan tot het einde van de Coronel Dakar met een introductiekorting voordelig aangeschaft worden voor een eenmalige prijs van € 273,00 voor € 193,20. MyFMS en Veguard helpen Tim en Tom Coronel voor een mooi resultaat van de Dakar Rally in Saoedi-Arabië. Lees hier meer over de Dakar Rally.

De Peilzenders, die Veguard eenvoudig installeert, zijn de MyFMS Pointer C2, aangesloten op het MyFMS-platform met een meldkamerkoppeling naar EuroPAC. De meldkamer kan 24 uur per dag antwoord geven waar het voertuig is. Ook kunnen ze in geval van calamiteiten, op verzoek, de recovery mode aanzetten, zodat de opsporing snel en efficiënt gedaan wordt. Samen met de gratis MyFMS App is de asset (auto, boot, trailer, camper) altijd in beeld en snel teruggevonden.

De MyFMS Pointer C2 met een CCV Klasse TV (terugvindsysteem) certificaat kan geïnstalleerd worden in boten, auto’s, trailers, containers, werkmaterieel of motoren. Samen met een Klasse TV certificaat geeft dit zekerheid over de werking van het systeem, dat gecertificeerd is door KIWA. Dat is heel interessant voor uw verzekering en het is ook een fijn gevoel, dat uw asset terug is te vinden bij diefstal.

Niet alleen bij diefstal, maar ook bij asset management, kan het MyFMS platform een uitkomst zijn. MyFMS geeft dan aan waar de positie is. 


 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020