• Start
  • Blog
  • Veguard heeft naast Keurmerk Kiwa SCM, nu ook het ISO 27001 certificaat

Veguard heeft naast Keurmerk Kiwa SCM, nu ook het ISO 27001 certificaat

Micpoint heeft met Veguard al enige jaren het keurmerk Kiwa SCM. Met dit keurmerk voldoet Veguard aan de richtlijnen voor voertuigbeveiliging en is het ook een erkend inbouwstation.

Beveiligen van auto’s en exclusieve wagens doet Micpoint al jaren. Klanten weten dat ook te waarderen door de positieve recensies die wij krijgen. Wij staan bekend als full-service specialist op het gebied van autobeveiliging en track en trace. Al tientallen jaren heeft Micpoint met voertuigbeveiliging de erkenning Keurmerk RitRegistratieSystemen voor MyFMS. De voertuigvolgsysteem plus (klasse 4) van Veguard heeft dit keurmerk ook.

Met het behalen van de ISO 27001 certificering is er een nog grotere stap voorwaarts gemaakt in de verdere professionalisering van de dienstverlening ten behoeve van onze relaties.

Om dit met u te vieren worden alle voertuigvolgsysteem plus met jamming detectie abonnementen standaard uitgerust met een abonnement voor RittenRegistratie, voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen en bijbehorend certificaat.

Lees hier meer informatie.

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020