• Start
  • Blog
  • Veguard met gemeente Houten op pad met Popup Autokraak

Veguard met gemeente Houten op pad met Popup Autokraak

Hoewel de autodiefstal en autokraak in de gemeente Houten iets afgenomen is t.o.v. dezelfde periode vorig jaar, zit er nu weer een stijging in. Er is een logische verklaring voor de daling: door Corona hebben er minder activiteiten plaatsgevonden, momenten waarop veel autodiefstal en autokraken plaatsvinden.

In de wijken zien we nu een stijging van autokraken. Reden voor Nicole van Berkel van Gemeente Houten om samen met Hans van Marsbergen van Veguard met de Popup Autokraak Campagnefiets de wijk in te trekken op vrijdag 18 september tussen 12.00-15.00 uur. Samen informeren ze de inwoners van Houten over de autobeveiligingsmogelijkheden om autokraak te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een autoalarm met hellingshoekdetectie (SCM Alarm Klasse 3).

Woont u in Houten en wilt u weten wat voor uw auto de mogelijkheden zijn? Via de sociale media houdt Nicole van Berkel u op de hoogte van de locatie waar ze zich op dat moment bevinden.

Heeft u vrijdag geen tijd of woont u niet in Houten, maar wilt u wel meer informatie of een persoonlijk advies? Kijk op onze website, stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of breng een bezoek aan ons kantoor op Vlierweg 38A in Houten. Bellen kan uiteraard ook, tel. +31 (0)30 – 63 52 000.

Zien we u ook op vrijdag 18 september tussen 12.00-15.00 uur in één van de wijken in Houten?

 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021