• Start
  • Blog
  • Voorkom autokraak met een autoalarm Klasse 3 van Veguard!

Voorkom autokraak met een autoalarm Klasse 3 van Veguard!

Misschien lees je het ook in de media, steeds vaker vinden autokraken plaats. Op bestelling worden onderdelen uit auto’s gestolen. Voorbeelden van recente autokraken die wij zagen zijn een Mercedes stuur en een Audi airbag. Veguard kan je helpen dit te voorkomen! 

Het is heel vervelend. Je wilt ’s ochtends naar je werk of andere bestemming gaan en dan zie je dat je autoruit is ingetikt. Je stuur, navigatie of airbag is gestolen. Wat een rommel en wat een hoop onnodige kosten zijn het gevolg. Merken zoals Mercedes, Volkswagen en Audi zijn erg populair.

Veguard kan helpen autokraak te voorkomen. Wist je dat er op een autoalarm klasse 3 een interieurdetectie zit? Bij elke inbraak(poging) van uw stuur, navigatie of airbag gaat het alarm af. Het autoalarm Klasse 3 heeft een hellinghoekdetectie, waardoor het alarm afgaat zodra er iets in of aan de auto veranderd. Daarnaast heeft dit alarm een startonderbreker, dus de auto stelen wordt veel moeilijker! Alle beveiligingssystemen van Veguard zijn CCV Kiwa SCM goedgekeurd en worden volgens de SCM-richtlijnen ingebouwd.

Laat je niet verrassen en schrik het dievengilde af. Het voorkomt veel schade en narigheid! Veguard levert en monteert het autoalarm op een locatie van uw keuze, mits overdekt en in een afsluitbare ruimte. Montage in onze garage in Houten is ook mogelijk, u ontvangt dan een korting!

Vind je het autoalarm Klasse 3 te uitgebreid of wil je juist wat extra beveiliging? Kijk op onze website voor alle mogelijkheden, zoals het autoalarm Klasse 2 of combineer met een voertuigvolgsysteem met jamming detectie!


Het dievengilde gaat vooraf op onderzoek uit om te oriënteren waar ze de bewuste auto kunnen vinden. Later, meestal in de nacht, komen ze terug om de autokraak te plegen. Let op verdachte omstandigheden en meld ze bij de politie als je het niet vertrouwt!

 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020