Week van de Veiligheid

De korte dagen staan voor de deur. Ervaringen leren dat als het eerder donker is ’s avonds, de criminaliteit toeneemt. Ook auto’s worden dan vaker opengebroken en/of gestolen. Met de juiste beveiliging is daar iets aan te doen.

In de week van 7 t/m 13 oktober 2019 is de “Week van de Veiligheid”. Dit jaar staat de week in het thema van heling. Een gestolen voertuig kopen is strafbaar. Wist u dat uw voertuig beveiligd kan worden met een voertuigvolgsysteem? Na diefstal is de auto te volgen en door de politie weer terug te halen. Doorverkoop wordt dan veel lastiger gemaakt of wellicht zelfs onmogelijk.

Veguard levert en monteert het voertuigvolgsysteem van MyFMS. Dit Kiwa SCM Klasse Voertuigsysteem PLUS – TT04 wordt altijd geleverd in combinatie met een Kiwa SCM Klasse startonderbreker. Bij een voertuigvolgsysteem hoort een abonnement om uw voertuig te kunnen volgen. Dit abonnement heeft een koppeling met een erkende PAC meldkamer. De meldkamer neemt de meldingen aan en werkt samen met politie en opsporingsdiensten.

Vindt u bovenstaand systeem te uitgebreid? Alleen een terugvindsysteem is ook mogelijk! Kijk op onze website voor alle mogelijkheden!

 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020