• Start
  • Blog
  • Wegens succes verlengd: Actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratiesysteem

Wegens succes verlengd: Actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratiesysteem

Veel auto’s hebben een gebrekkige of helemaal geen beveiliging. Ideaal voor het dievengilde! Dit is niet nodig, want voor ieder voertuig is een goed beveiligingssysteem verkrijgbaar. Veguard adviseert je om de beste keus te maken en bouwt de beveiliging ook nog eens professioneel in je voertuig. De actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratie is wegens succes verlengd!

Er zijn verschillende manieren om je voertuig te beveiligen, bijvoorbeeld met een startonderbreker en/of een autoalarm. Je keus is meestal afhankelijk van de cataloguswaarde en de eis van de verzekeringsmaatschappij. Een veel gekozen oplossing is het Kiwa SCM Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met jamming detectie en startonderbreker. Dit systeem is altijd een combinatie van een Kiwa SCM Klasse startonderbreker met een volgsysteem. Diefstal- en inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door de meldkamer, deze is als enige bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Om je voertuig te kunnen volgen, heb je een (jaar-)abonnement nodig.

Wegens succes is de actie Klasse voertuigvolgsysteem PLUS (TT04) met gratis fiscale rittenregistratiesysteem van MyFMS verlengd t/m 31 december 2020! Heel handig als je een rittenadministratie bij moet houden. Het scheelt tijd en geld, want met één druk op de knop heb je je fiscale rittenregistratie op orde, goedgekeurd door de Belastingdienst. Het rittenregistratiesysteem is via de gratis app van MyFMS te gebruiken.

De professionals van Veguard leveren en monteren alle beveiligingssystemen op een locatie naar keuze in jouw voertuig. Het is ook mogelijk te kiezen voor inbouw in onze garage in Houten. Je ontvangt dan een korting. Wij bieden gratis wifi en hebben heerlijke koffie/thee. Wacht u liever niet op ons kantoor? Op loopafstand is het winkelcentrum en het Oude Dorp bereikbaar, waar je kan genieten van de winkels of restaurants. De inbouw duurt ongeveer vier uur.

Ben je geïnteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie over deze actie en de mogelijkheden!

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend

Micpoint B.V. © 1989 - 2021