• Start
  • Blog
  • Veguard beveiligt auto’s van Volkswagen of Audi tot Oldtimer

Veguard beveiligt auto’s van Volkswagen of Audi tot Oldtimer

Met het team van Veguard zorgen wij voor een optimaal advies voor het beveiligen van uw auto, bedrijfsbus, aanhanger of trailer. Veel auto’s kunnen wij standaard voorzien van een oplossing. Soms krijgen wij bijzondere auto’s, waar meer uitzoekwerk voor nodig is, zoals een oldtimer of importauto. Ook kan het zijn dat door andere beveiligingseisen bij auto’s uit het buitenland, een standaard beveiliging niet mogelijk is. 


Elektrische auto’s
Er komen steeds meer elektrische auto’s op de markt meten een verplichting om goed beveiligd te worden. Deze auto’s kunnen wij voorzien van een veilig voertuigvolgsysteem plus met jamming detectie van MyFMS, met, desgewenst, een uitbreiding van een fiscaal rittenregistratiesysteem met keurmerk en app. Voorbeelden van deze type elektrische auto’s zijn Audi E-tron en Tesla modellen, deze beveiligen wij optimaal.

Beveiligingsmogelijkheden
Bij de goedgekeurde systemen zit er in het abonnement een koppeling met een PAC-meldkamer. De standaard beveiliging begint vaak bij een voertuigvolg plus met jamming detectie. Daarnaast leveren en monteren wij ook autoalarmen klasse 2 en klasse 3.

Externe inbouwspecialisten
Bent u autodealer en op zoek naar externe inbouwspecialisten? Ook hier helpen wij u graag bij!

Contact en/of offerte
Neem contact met ons op voor een passende oplossing of vul een offerte-aanvraag in. Wilt u iemand persoonlijk spreken voor een vraag of advies? Wij staan voor u klaar!

#autobeveiligen #audi #audi e-tron #voertuigvolg plus #scm #terugvindsysteem #autoalarm #klasse2 #klasse3 #klasse 4

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020