Skip to main content

Veguard is gestopt. Lees hier meer over op onze homepage.

Herkeuring autoalarm of voertuigvolg

Drie jaar na de inbouw van een alarm, startonderbreker, terugvindsysteem (peilzender) of volgsysteem dient een herkeuring plaats te vinden ten behoeve van jouw verzekeringsmaatschappij en de eisen die opgesteld zijn door SCM Certificatie BV (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging onderdeel van KIWA). Na deze drie jaar dient jouw beveiligingssysteem ieder jaar door ons fysiek herkeurd te worden. 

Voor deze controle komen wij naar een door jouw gekozen locatie en controleren wij het alarm- en/of volgsysteem op diverse punten. Bij goedkeuring melden wij het certificaat weer af bij SCM zodat de verzekeringsmaatschappij dat kan inzien. De herkeuring duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Je ontvangt ook een bewijs van de herkeuring. Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer je een herkeuring nodig hebt? HIER kan je je kenteken aanmelden zodat je tijdig wordt gewaarschuwd. 

scm herkeuring

Herkeuring

Heb je de mogelijkheid om naar ons kantoor in Houten te komen? Dan kost de herkeuring € 59,96 inclusief btw. Bel voor een afspraak naar 030 - 63 52000.