• Start

Keyless entry KE01 beveiliging

Auto’s met een keyless entry systeem kunnen helaas heel eenvoudig geopend worden. De boeven kapen de code van de handzender en sturen deze door naar de auto. Vervolgens wordt de auto leeggehaald of zelfs meegenomen. Voor het verkrijgen van een CCV-beveiligingscertificaat is daarom vaak een KE01 keyless entry beveiliging als aanvullende maatregel nodig. Veguard levert en monteert deze keyless entry beveiliging.

Hoe werkt het
Als de auto is voorzien van een keyless entry systeem kunt u, zonder de sleutel/zender te gebruiken, de auto openen. Dit houdt in, dat de boeven de code van de zender opnieuw kunnen laten uitzenden met een hack-tool. Dit wordt in de volksmond ook wel een relay attack genoemd. Deze hack-tool is eenvoudig te verkrijgen en worden al volop toegepast door het dievengilde.

Wat passen wij aan of bouwen wij in
De keyless entry beveiliging bouwen wij in uw auto of wij passen uw sleutel aan. Er is dan ook nooit een extra handzender nodig. Gewoon instappen en geautoriseerd wegrijden. Niet alle auto's kunnen aangepast worden met onze oplossing. Na uw aanvraag doen wij een onderzoek of een aanpassing mogelijk is.

Aanvullende maatregel
Een keyless entry bescherming is vaak een aanvullende maatregel voor de verzekering van uw auto. Zonder deze bescherming, kunnen de boeven makkelijk toegang krijgen tot de auto. Helaas is 80% van de auto’s eenvoudig open te maken, als deze voorzien is van een keyless entry systeem. Soms is een aanvullende maatregel nodig voor het verkrijgen van een Kiwa-SCM certificaat. De aanvulling geldt vaak boven op een Klasse 3 autoalarm, Klasse 4 of 5 voertuigvolgsysteem en/of Klasse terugvindsysteem (peilzender).

Garantie
Veguard geeft twee jaar garantie op de KE01 keyless entry beveiliging.

Geen abonnement
Deze beveiliging heeft geen abonnement kosten.

Installatie
De beveiliging bouwen wij in ongeveer 30 minuten bij een aanpassing handzender of 1,5 tot 2 uur bij een Keyless entry beveiliging inbouw . Dit kan op uw locatie (uw afgesloten garage moet wel aan de KIWA-SCM regels voldoen) of in de garage in Houten uitvoeren. 

Keyless entry beveiliging

Levering systeem en certificaat inclusief inbouw af Houten al vanaf € 399,00 inclusief btw. Eenmalige kosten, geen abonnement nodig.

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

Ma t/m Do: 8:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Vr: 8:30 - 12:30 en 13:00 - 16:30

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Micpoint B.V. © 1989 - 2021