• Start
  • Producten
  • Voertuigvolgsysteem met koppeling naar autoalarm (voorheen Klasse 5)

CCV SCM Voertuigvolgsysteem met alarmkoppeling (voorheen Klasse 5)

Eist uw verzekeraar dat uw auto beveiligd is met een autoalarm met koppeling naar een voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)? Veguard heeft de experts in huis om u hier optimaal in te adviseren!

Autoalarm met koppeling naar voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)

De beveiliging van de auto zelf is vaak gebrekkig, waardoor ze gemakkelijk te stelen zijn. Verzekeraars stellen eisen waar een beveiliging aan moet voldoen. Verwachten zij dat u uw voertuig beveiligt met een autoalarm met koppeling naar een voertuigvolgsysteem, dan is dat meestal een combinatie van een autoalarm met hellinghoekdetectie (voorheen Klasse 3) en een voertuigvolgsysteem PLUS (voorheen Klasse 4). Neem contact met ons op om een persoonlijk advies aan te vragen!

Meldkamer abonnement

Diefstal- in inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door een erkende meldkamer. Bij een voertuigvolgsysteem hoort een abonnement om uw voertuig te kunnen volgen. Wij werken op basis van een jaarabonnement. Het abonnement wordt na afloop van de abonnementsperiode steeds één jaar verlengd. Andere periodes zijn mogelijk, zodat de looptijd gelijk kan lopen met bijvoorbeeld de duur van het leasecontract. Na één jaar is het contract tussentijds opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. Dit abonnement heeft een koppeling met een meldkamer en kost € 225,00 inclusief btw per jaar. Lees hier meer informatie over het abonnement.

PAC Meldkamer

Een erkende PAC meldkamer is bij een voertuigvolgsysteem een verplichting. De meldkamer vangt alle meldingen af en staat in contact met de politie en opsporingsdiensten. Veguard werkt met EuroPAC als meldkamer.

Internationaal GSM-netwerk

Voor de voertuigvolgsystemen maakt Veguard gebruik van internationale netwerken, welke zowel in Nederland als in het buitenland werken.

Garantie

Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Installatie

Veguard levert en monteert alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Inbouw bij ons kantoor in Houten is ook mogelijk. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs.
Conform de richtlijnen van Kiwa SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) dient de inbouw van een Kiwa SCM goedgekeurd alarmsysteem altijd plaats te vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie. Ook is het van belang, dat alle deuren van het voertuig helemaal geopend kunnen worden. Geen overdekte mogelijkheid op locatie? Onze planning bespreekt graag de alternatieve mogelijkheden. De inbouw van uw beveiligingssysteem duurt gemiddeld 4 uur. Tijdens de inbouw kunt u vanzelfsprekend geen gebruik maken van het voertuig.

Inbouwtermijn

Inbouw op korte termijn is mogelijk. Wij nemen zo snel mogelijk contact hierover op.

VbV Stickers

Na installatie plaatsen wij een officiële oranje VbV Voertuig beveiliging sticker op uw auto.

SCM Certificaat

Na de inbouw ontvangt u een SCM-certificaat voor uw verzekering.

Combineren met fiscale ritregistratie

De Veguard voertuigvolg PLUS systemen zijn ook te combineren met een fiscale rittenregistratie abonnement. Zo kunt u uw rittenadministratie fiscaal dekkend krijgen onder het Keurmerk Ritregistratie Systemen. Alle rapportages voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Weg met de excellijsten en voorkom onnodige belastingaanslagen!

Alarm- en volgsystemen van Veguard zijn merkonafhankelijk!

 

Autoalarm met koppeling naar voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)

Een autoalarm met koppeling naar een voertuigvolgsysteem is soms maatwerk. Alles is afhankelijk van merk, land van herkomst en nog meer factoren. Vaak geen probleem maar wij helpen u graag met de juiste keuzes. 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2020