Skip to main content

Veguard is gestopt. Lees hier meer over op onze homepage.

Particuliere Alarm Centrale (PAC)

De opvolging van alarmmeldingen van een volgsysteem is zeer belangrijk. De medewerking van instanties, zoals van de politie, is afhankelijk van de kwaliteit van de alarmmeldingen. In eerste instantie speelt de Particuliere Alarm Centrale (PAC) hier een belangrijke rol.

De PAC moet 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn. Verder is het belangrijk dat de PAC een dekkend Europees netwerk voor opvolging en opsporing heeft. Een PAC moet in Nederland standaard aan wettelijke eisen voldoen. Ook is het belangrijk dat de PAC de alarmmeldingen van onze systemen kan volgen.

Veguard heeft samenwerkingen met de EuroPAC alarmcentrale. Zij staan garant voor een juiste afhandeling van beveiligingsincidenten en hebben een opsporingssucces van bijna 100% op gestolen voertuigen.

Alle andere zaken rondom het volgsysteem worden geregeld door Veguard. Wij hebben hiervoor tijdens kantooruren een helpdesk/ servicedesk ter beschikking. Voor vragen over je abonnement of technische vragen kun je altijd onze servicedesk benaderen. Heb je een volgsysteem van ons? Geef mutaties tijdig aan de servicedesk door. Hierbij kun je denken aan verhuizing, wijziging telefoonnummers, maar ook de verkoop van de auto.

Voor meer informatie bezoek dan de EuroPAC alarmcentrale website.