• Start
  • Producten
  • Construct mechanische anti-diefstal sloten

Construct mechanische anti-diefstal sloten

Bent u op zoek naar een mechanisch anti-diefstal slot? Een slot dat niet computer-aangestuurd is? Dan hebben wij de oplossing voor u in het assortiment. Construct beveiligt auto’s, bedrijfsauto’s en campers tegen diefstal.

Met Construct kan de versnellingspook niet meer bediend worden. Bij handgeschakelde voertuigen is de achteruitstand geblokkeerd. Bij voertuigen met een automaat wordt de parkeerstand vergrendeld. In enkele gevallen is montage alleen mogelijk door een slot op de stuuras.

Regular en Premium
Met een speciale sleutel vergrendelt en opent u het slot gemakkelijk. Het slot ontsiert niet en zit geen andere toepassingen in de weg. Er zijn twee soorten sleutels:

  • Regular: u kunt de sleutel altijd uit het slot halen
  • Premium: de sleutel kan alleen uit slot gehaald worden als deze vergrendeld is. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot
    zitten. Het voordeel van deze sleutel is, dat u altijd zeker weet dat het slot vergrendeld is.
Normen
Het slot is bestand tegen extreme temperaturen, hameren, boren en breken. De sloten zijn SCM goedgekeurd en getest door SKG-IKOB (voorheen TNO). Construct sloten voldoen aan de ISO 9001 en ISO/TS 16949 normen. Construct wordt alleen ingebouwd door professionele bedrijven.

Levering
Veguard levert en monteert alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Inbouw in onze garage in Houten is ook mogelijk. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Conform de richtlijnen van Kiwa SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) dient de inbouw van een Kiwa SCM goedgekeurd alarmsysteem ten allen tijde plaats te vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie. Tevens is het van belang dat alle deuren van het voertuig helemaal geopend kunnen worden. Geen overdekte mogelijkheid op locatie? Onze planning bespreekt graag de alternatieve mogelijkheden. Inbouw duurt gemiddeld 4 uur. Tijdens de inbouw kunt u vanzelfsprekend geen gebruik van het voertuig.

Garantie
De sloten van Construct zijn onderhoudsvrij. Bij aanschaf ontvangt u twee gecodeerde sleutels en een Security Card. Heeft u onverhoopt een duplicaat van de sleutel nodig? Dan kunt u deze alleen verkrijgen op vertoon van de Security Card en het registratienummer. Op de sloten van Construct zit vijf jaar garantie.

Construct mechanische anti-diefstal slot

Levering inclusief inbouw af Houten al vanaf € 575,00 inclusief btw. 

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend

Micpoint B.V. © 1989 - 2021