Skip to main content

Veguard is gestopt. Lees hier meer over op onze homepage.

Partners

Veguard is onderdeel van Micpoint B.V. Zij werken samen met diverse partners in het land. Hieronder de belangrijkste partners op een rijtje:

 

Kiwa SCM

Kiwa SCM is een geaccrediteerde certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging. Diefstal van voertuigen is aan de orde van de dag, waardoor zowel eigenaren als verzekeringsmaatschappijen worden gedupeerd. Kiwa SCM certificeert beveiligingssystemen voor voertuigen en probeert hiermee de diefstal van voertuigen tegen te gaan.

Defa/Dometic

Defa/Dometic levert diverse KIWA SCM goedgekeurde beveiligingssystemen voor voertuigen, zoals alarmsystemen en een startonderbreker met eigen autorisatie. 

Veguard levert en monteert deze beveiligingssystemen in voertuigen op locatie door het hele land.

EuroPAC

EuroPAC is sinds 2000 actief in de particuliere alarmcentrales in Nederland. EuroPAC werkt met erkende en betrouwbare partners, die gespecialiseerd zijn in beveiliging. Zij werken graag met een persoonlijke benadering. 

Voor Veguard zijn zij partner als het gaat om het opsporen en terugvinden van de voertuigen en dit 24/7.

Micpoint

Mobiel Inbouw Centrum - Point

Voor de installatie en service is Micpoint B.V verantwoordelijk. 

Micpoint staat voor Mobiel Inbouw Center en is opgericht in 1989. Elke serviceauto van Micpoint is ingericht als mobiel inbouwstation. Hierdoor kunnen zij inbouwen op locatie, gewoon bij u thuis of op kantoor (mits overdekt bij regen of sneeuw). Dat is waar zij goed in zijn: unieke inbouw en service die al net zo mobiel is.

Inbouw op locatie door heel Nederland!

Inbouwen op locatie werkt tijd- en kostenbesparend. Geen extra rit naar een inbouwstation, geen wachttijden, geen vervangende auto. Het alarm- of volgsysteem wordt door gecertificeerde monteurs in uw voertuig ingebouwd. De inbouwtijd voor een volgsysteem is slechts 3 à 3,5 uur. Het inbouwen van een alarmsysteem duurt ongeveer 3 à 4 uur.