Waarschuwing

Het formulier #5 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Het formulier #8 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Het formulier #10 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Keyless entry KE01 beveiliging

Auto’s met een keyless entry systeem kunnen helaas heel eenvoudig geopend worden. De boeven kapen de code van de handzender en sturen deze door naar de auto. Vervolgens wordt de auto leeggehaald of zelfs meegenomen. Voor het verkrijgen van een CCV-beveiligingscertificaat is daarom vaak een KE01 keyless entry beveiliging als aanvullende maatregel nodig. Veguard levert en monteert deze keyless entry beveiliging.

Hoe werkt het
Als de auto is voorzien van een keyless entry systeem kunt u, zonder de sleutel/zender te gebruiken, de auto openen. Dit houdt in, dat de boeven de code van de zender opnieuw kunnen laten uitzenden met een hack-tool. Dit wordt in de volksmond ook wel een relay attack genoemd. Deze hack-tool is eenvoudig te verkrijgen en worden al volop toegepast door het dievengilde.

Wat passen wij aan of bouwen wij in
De keyless entry beveiliging bouwen wij in uw auto of wij passen uw sleutel aan. Er is dan ook nooit een extra handzender nodig. Gewoon instappen en geautoriseerd wegrijden. Niet alle auto's kunnen aangepast worden met onze oplossing. Na uw aanvraag doen wij een onderzoek of een aanpassing mogelijk is.

Aanvullende maatregel
Een keyless entry bescherming is vaak een aanvullende maatregel voor de verzekering van uw auto. Zonder deze bescherming, kunnen de boeven makkelijk toegang krijgen tot de auto. Helaas is 80% van de auto’s eenvoudig open te maken, als deze voorzien is van een keyless entry systeem. Soms is een aanvullende maatregel nodig voor het verkrijgen van een Kiwa-SCM certificaat. De aanvulling geldt vaak boven op een Klasse 3 autoalarm, Klasse 4 of 5 voertuigvolgsysteem en/of Klasse terugvindsysteem (peilzender).

Garantie
Veguard geeft twee jaar garantie op de KE01 keyless entry beveiliging.

Geen abonnement
Deze beveiliging heeft geen abonnement kosten.

Installatie
De beveiliging bouwen wij in ongeveer 30 minuten bij een aanpassing handzender of 1,5 tot 2 uur bij een Keyless entry beveiliging inbouw . Dit kan op uw locatie (uw afgesloten garage moet wel aan de KIWA-SCM regels voldoen) of in de garage in Houten uitvoeren. 

Keyless entry beveiliging

Levering systeem en certificaat inclusief inbouw af Houten al vanaf € 399,00 inclusief btw. Eenmalige kosten, geen abonnement nodig.

Klasse 5 Voertuigvolgsysteem met alarmkoppeling

Eist uw verzekeraar dat uw auto beveiligd is met een autoalarm met koppeling naar een voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)? Veguard heeft de experts in huis om u hier optimaal in te adviseren!

Autoalarm met koppeling naar voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)

Een CCV SCM Klasse 5 Voertuigvolgsysteem is altijd een combinatie van een Kiwa CCV Klasse Startonderbreker met een volgsysteem (klasse 4). De diefstal- en inbraakmeldingen worden uitsluitend afgehandeld door de meldkamer, Particuliere Alarm Centrales (PAC) genoemd. Een erkende meldkamer is als enige bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Voor dit volgsysteem is een abonnement vereist. Neem contact met ons op om een persoonlijk advies aan te vragen!

#voertuigvolgsystemen #voertuigvolg #meldkamerkoppeling #track&trace #SCM #CCV #alarm #klasse 4 #klasse 5 #MyFMS  #trackandtraceauto #trackandtracevoertuig #volgsysteemmetjammingdetectie

Meldkamer abonnement

Diefstal- in inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door een erkende meldkamer. Bij een voertuigvolgsysteem hoort een abonnement om uw voertuig te kunnen volgen. Wij werken op basis van een jaarabonnement. Het abonnement wordt na afloop van de abonnementsperiode steeds één jaar verlengd. Andere periodes zijn mogelijk, zodat de looptijd gelijk kan lopen met bijvoorbeeld de duur van het leasecontract. Na één jaar is het contract tussentijds opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. Dit abonnement heeft een koppeling met een meldkamer en kost € 225,00 inclusief btw per jaar. Lees hier meer informatie over het abonnement.

PAC Meldkamer

Een erkende PAC meldkamer is bij een voertuigvolgsysteem een verplichting. De meldkamer vangt alle meldingen af en staat in contact met de politie en opsporingsdiensten. Veguard werkt met EuroPAC als meldkamer.

Internationaal GSM-netwerk

Voor de voertuigvolgsystemen maakt Veguard gebruik van internationale netwerken, welke zowel in Nederland als in het buitenland werken.

Garantie

Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Installatie

Veguard levert en monteert alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Inbouw bij ons kantoor in Houten is ook mogelijk. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs.
Conform de richtlijnen van Kiwa SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) dient de inbouw van een Kiwa SCM goedgekeurd alarmsysteem altijd plaats te vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie. Ook is het van belang, dat alle deuren van het voertuig helemaal geopend kunnen worden. Geen overdekte mogelijkheid op locatie? Onze planning bespreekt graag de alternatieve mogelijkheden. De inbouw van uw beveiligingssysteem duurt gemiddeld 4 uur. Tijdens de inbouw kunt u vanzelfsprekend geen gebruik maken van het voertuig.

Inbouwtermijn

Inbouw op korte termijn is mogelijk. Wij nemen zo snel mogelijk contact hierover op.

Oranje CCV Stickers

Na installatie mogen wij officiële oranje driehoek CCV voertuigbeveiliging sticker plaatsen op uw auto.

SCM Certificaat

Na de inbouw ontvangt u een SCM-certificaat voor uw verzekering.

Combineren met fiscale ritregistratie

De Veguard voertuigvolg PLUS systemen zijn ook te combineren met een fiscale rittenregistratie abonnement. Zo kunt u uw rittenadministratie fiscaal dekkend krijgen onder het Keurmerk Ritregistratie Systemen. Alle rapportages voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Weg met de excellijsten en voorkom onnodige belastingaanslagen!

Alarm- en volgsystemen van Veguard zijn merkonafhankelijk!

 

Autoalarm met koppeling naar voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 5)

Een autoalarm met koppeling naar een voertuigvolgsysteem is soms maatwerk. Alles is afhankelijk van merk, land van herkomst en nog meer factoren. Vaak geen probleem maar wij helpen u graag met de juiste keuzes. 

Construct mechanische anti-diefstal sloten

Bent u op zoek naar een mechanisch anti-diefstal slot? Een slot dat niet computer-aangestuurd is? Dan hebben wij de oplossing voor u in het assortiment. Construct beveiligt auto’s, bedrijfsauto’s en campers tegen diefstal.

Met Construct kan de versnellingspook niet meer bediend worden. Bij handgeschakelde voertuigen is de achteruitstand geblokkeerd. Bij voertuigen met een automaat wordt de parkeerstand vergrendeld. In enkele gevallen is montage alleen mogelijk door een slot op de stuuras.

Regular en Premium
Met een speciale sleutel vergrendelt en opent u het slot gemakkelijk. Het slot ontsiert niet en zit geen andere toepassingen in de weg. Er zijn twee soorten sleutels:

  • Regular: u kunt de sleutel altijd uit het slot halen
  • Premium: de sleutel kan alleen uit slot gehaald worden als deze vergrendeld is. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot
    zitten. Het voordeel van deze sleutel is, dat u altijd zeker weet dat het slot vergrendeld is.
Normen
Het slot is bestand tegen extreme temperaturen, hameren, boren en breken. De sloten zijn SCM goedgekeurd en getest door SKG-IKOB (voorheen TNO). Construct sloten voldoen aan de ISO 9001 en ISO/TS 16949 normen. Construct wordt alleen ingebouwd door professionele bedrijven.

Levering
Veguard levert en monteert alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Inbouw in onze garage in Houten is ook mogelijk. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Conform de richtlijnen van Kiwa SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) dient de inbouw van een Kiwa SCM goedgekeurd alarmsysteem ten allen tijde plaats te vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie. Tevens is het van belang dat alle deuren van het voertuig helemaal geopend kunnen worden. Geen overdekte mogelijkheid op locatie? Onze planning bespreekt graag de alternatieve mogelijkheden. Inbouw duurt gemiddeld 4 uur. Tijdens de inbouw kunt u vanzelfsprekend geen gebruik van het voertuig.

Garantie
De sloten van Construct zijn onderhoudsvrij. Bij aanschaf ontvangt u twee gecodeerde sleutels en een Security Card. Heeft u onverhoopt een duplicaat van de sleutel nodig? Dan kunt u deze alleen verkrijgen op vertoon van de Security Card en het registratienummer. Op de sloten van Construct zit vijf jaar garantie.

Construct mechanische anti-diefstal slot

Levering inclusief inbouw af Houten al vanaf € 575,00 inclusief btw. 

Klasse 4 voertuigvolgsysteem Plus informatie en bestelformulier

Hier vindt u de prijs-informatie van ons klasse 4 voertuigvolgsysteem plus en kunt u ook de bestelling vrijblijvend plaatsen. In stap 1 kunt u de prijzen en basis informatie vinden en in 5 stappen heeft u de bestelling afgerond en nemen wij contact met u op. Het bestelformulier is in enkele minuten ingevoerd. Heeft u vragen dan kunt u ons e-mailen of tijdens kantooruren bellen naar +31(0)306352000, wij staan altijd voor u klaar.

 

Eenmalige kosten ten behoeve van de hardware die ingebouwd gaat worden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Het voertuig dient aangemeld te worden bij de meldkamer. De kosten hiervoor betaalt u per maand. De looptijd voor dit abonnement is minimaal 1 jaar en daarna per maand opzegbaar. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Het IBAN nummer gebruiken wij alleen voor de verwerking van de incasso gegevens. Wilt u dit niet delen, kies dan een jaar factuur.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Object gegevens
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Alarm opvolging
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Belangrijk: Eventueel onjuiste informatie kan tot geen alarmopvolging leiden!

Ongeldige invoer
Betaling
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Uw IBAN nummer gebruiken bij alleen voor de administratieve afhandeling van de opdracht en verwerking van de incasso gegevens. Wilt u uw IBAN nummer niet delen, kies dan voor een factuur (op jaarbasis).

U heeft gekozen voor een IBAN incasso. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de verwerking van de incasso van de maandelijks of jaarlijkse abonnementskosten van de meldkamer en/of rittenregistratie met keurmerk. 


Ondertekening
 
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Velden met een * zijn verplicht

 

 

Algemene voorwaarden zakelijk

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAKELIJK MICPOINT / VEGUARD / MyFMS

Veguard is een dienst van Micpoint B.V. Vlierweg 38a te Houten

Versie 201920701 van de algemene voorwaarden van Micpoint zijn hieronder te downloaden. Klik op het PDF icoon.

VEGUARD Voertuigbeveiliging

Vlierweg 38a

3991 BD  HOUTEN

Telefoon: +31(0) 30 63 52 000

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerk ritregistratie
SCM Kiwa erkend
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Micpoint B.V. © 1989 - 2021